mandag den 17. oktober 2011

Weekend med stort W

Jeg har haft en skøn weekend, med tilpas balance mellem aktiviteter og afslapning.

Fredag aften tog jeg med en veninde til Kulturnat i København.. Dog havde vi lige misset at man til mange af de ting, vi gerne ville opleve, skulle have bestilt billetter i forvejen, så vi nøjedes med vegetar middag på RizzRazz og en køretur fra Rådhuspladsen forbi Den Sorte Diamant og Kongens Nytorv med en veteranbus fra 1952.
Vi fik de gode pladser; allerbagerst i stå- og rygeafdelingen (Ja, det var dengang).
Vi stod i et hjørne, så vi blev ikke forstyrret af påstigende passagerer og vi havde fuldt udsyn til byen gennem bagruden.
En rigtig hyggelig tur!
Derefter gik vi ned ad strøget, hvor der sædvanligvis var en masse fulde folk, så vi gik i rask tempo.
Ved Storkespringvandet var en bod med nylavede crepes a la Paris, som vi kraftigt overvejede at fylde i os. Dog droppede vi det, da vi ingen kontanter havde og fortsatte ned ad en sidevej.
Her kom vi forbi den lille tapas restaurant El Tapeo, som solgte spansk bondesuppe med hjemmebagt brød fra deres trappesten.
Vi købte et par krus fulde og traskede mod Baresso caféen ved Nørreport, hvor vi sluttede aftenen/natten af med en kop varm kakao og en mandelkage.

Vi var først hjemme lidt over to. Her blev der brygget en potte te og sludret til det blev lyst... :o)

Ved middagstid lørdag kom svigermor til frokost. Hun havde ikke set huset endnu - Eller byen.
Derfor havde husbonden fået den idé at tage hende med ned i byen for at slentre på torvet og ned ad alléen, efter at have købt et par sandwiches hos Centerbageren.
Derhjemme spiste vi og lavede sofa-og-småkage-hygge med kaffe og te, mens vi så genudsendelse af finalen på nyeste skud på TV2's underholdningsstamme "Skjulte stjerner".

Søndag stod den på træning med min mor fra morgenstunden.. sådan næsten da. Jeg havde lidt svært ved at vågne og kunne i min lettere groggy tilstand ikke finde mit normale træningstøj.
Pyt, jeg kom ud af døren og jeg skal love for, jeg vågnede op!
Vi fik 'nordic walk'et (en lidt smartere måde at sige 'stavgang' på ;o)) i den smukke efterårsskov med udsigt til vand og græssende heste.
Og det kan mærkes idag - Avs! Men sikke et godt tegn ;o)

Da jeg kom hjem igen fik jeg smækket både en lille brunch og en portion bolledej sammen og mens bollerne bagte i ovnen, nød manden og jeg røræg med mors sjuskeboller og appelsinjuice og Disney's sjove og rørende "Tangled".
Efter sådan en afslappet stund måtte vi jo få lidt fra hånden og vi gik i haven for første gang og fik både klippet, studset, trimmet og ordnet.
Tilmed fik vi indviet vores lille fuglebræt med små nedfaldsæbler, fuglekugle og -frø :o)
Og når vi nu var så godt igang med at være aktive, smuttede vi da lige en tur ned til fjorden med et kamera...Der er så fantastisk smukt.. Selv stålvalseværket med de rustrøde mure og blå broer og kraner hist og her passer ligesom bare ind.


 Og så måtte vi naturligvis ha' et kær'stebillede på den lille hvile-bænk halvvejs oppe ad trappen fra fjorden til skoven...2 kommentarer:

  1. Og endnu engang vil Blogger ikke som jeg vil mht. billeder..
    Hvorfor skal det være så pokkers besværligt, hvis ikke endda umuligt, at sætte billederne ind på fornuftig vis uden at de har deres eget liv??

    SvarSlet
  2. Hvor ER det altså bare nogle helt igennem fantastisk dejlige og smukke billeder :-)
    Og i to er bare verdens sødeste par<3

    SvarSlet