lørdag den 10. december 2011

Mina Murray...

Ja, så oprandt dagen hvor jeg skulle opleve at få tildelt en hovedrolle i en musical hos Mastodonterne. Mastodonterne er den teater-/musicalgruppe hvori jeg ynder at optræde og har gjort det næsten hvert år siden 2004.
Gruppen har efterhånden opnået en vis kunstnerisk standard og ambitionsniveau, så det bliver bare så tænderskærende og bloddryppende spændende at komme rigtigt igang med denne produktion.. Vi skal nemlig spille "Dracula".

Mastodonternes forestillinger er nærmest fast inventar i efterårsferien i Tivolis koncertsal og det bliver vi også til næste år.
Og kunne det passe meget bedre, at man kan gå rundt i Halloween-Tivoli ved skumringstid i skæret fra alle de mange græskarlygter for så træde indenfor i koncertsalen og opleve dette gys..? Næh, vel? :o)

Musicalen er skrevet af en tysk mand ved navn Anton Federkopf og er aldrig blevet opført før, så det bliver urpremiere, når vi slår dørene op for den rumænske fyrste, der i sorg og vrede sælger sin sjæl til Satan efter hans elskede hustru har kastet sig i døden fordi hun fejlagtigt tror ham død.

Rollen, jeg skal spille, er Mina. En sød, bly og korrekt ung kvinde som er forlovet og sidenhen gift med den ejendomsmægler, Grev Dracula ansætter til at finde sig et nyt hjem.
Efter et møde med Dracula, som fatter stor interesse for hende, bliver hun draget af hans mørke. Han forelsker sig i hende og hun i ham og dramaet kan begynde.

Jeg tror, denne rolle bliver fantastisk at prøve kræfter med. Hun kommer simpelthen hele følelsesregistret igennem; Fornuft, glæde, frygt, forelskelse, begær, frustration, vrede og sorg.

Jeg skal derudover også spille den selvmyrdende fyrstinde, Esabetha, da hende og Mina ligner hinanden på en prik - Hvilket er derfor Dracula fra starten bliver interesseret i hende, og sidenhen forelsket.

Det bliver bare så spændende og jeg glæder mig!

4 kommentarer:

 1. Wuhuu, det bliver stort - og jeg glæder mig SÅ meget til at se dig i denne musical!

  SvarSlet
 2. Jubiii ;oD
  Og jeg glæder mig til at spille den!

  SvarSlet
 3. Aaaaaah - det er SÅ SPÆNDENDE!!! Glæder mig så meget Linnea, og du bliver fantastisk i den rolle;-) glæder mig til at skulle stå på scenen med dig:-)

  SvarSlet
 4. Tak, Laura!
  Og kan jo kun sige i rigtig meget lige måde ;o)

  SvarSlet