fredag den 23. juli 2010

Reffs-gen

Lad mig først forklare lidt om et fænomen, jeg ynder at kalde 'Reffs-genet'.
Reffs er min mors navn og specielt dén side af familien er glade, madglade amatør-gourmeter, som ynder at kokkere, spise og snakke om lækker mad i alle afskygninger...
Nu har jeg altid selv sat stor pris på god mad, dog primært på at spise det, men i de sidste par dage har mit Reffs-gen taget over og jeg kan mærke en spirende interesse for at eksperimentere med nye, dog stadig enkle retter - Man kender vel sine begrænsninger ;o)

Igår havde Claus og jeg besøg af vores bedstevenner (som for nyligt dannede par) og i den anledning kunne jeg så afprøve yndlingssnack'en Parmesan Grissini og den dejlige dessert, Panna Cotta, som jeg pyntede med hyldeblomstmarinerede jordbær.
Begge dele succesrige!

Mine grissini blev helt udmærket og smagte som de skulle, trods manglende hævning og et halvt minut for længe i ovnen ;o)
Showing here:

1 kommentar:

  1. Velkommen i Reffs-gen-klubben, datterlil. Det ser sørme godt ud ;-D
    Pas nu på, det har det med at tage overhånd, når først man får smag for løjerne :-O

    SvarSlet