fredag den 16. juli 2010

Love Never Dies in London

Fra mandag d. 12. til onsdag d. 14. juli var jeg med min mand og svigermor en tur til London. Det primære mål med denne tur var, at komme ind at se musicalen Love Never Dies, en fortsættelse af Andrew Lloyd Webbers Phantom of the Opera.

Forestillingen var intet mindre end eminent - Alt lige fra stemmerne, over kostumerne til den mest fantastiske scenografi med dertilhørende gadgets, jeg nogensinde har set!De lagde ud med en slags live 3D effekt, der forestillede kysten ved Coney Island og en måne, der spejlede sig i det vand, vi blev narret til at se.
Det næste der skete var, at scenen blev hvirvlet ind i et tykt tågeslør, hvori springende hesteskygger kunne anes... og så var stilen ligesom lagt!
Derefter kunne man så ellers bl.a opleve. en kusk af glas, et vandrende skelet med lange dameben, syngende Medusa hoveder uden krop og en kæmpemæssig rockfrembringende sølvgorilla!! Fantastisk!

Derudover var det også en smadder hyggelig tur, hvor vi fik gået en del, shoppet og slappet på nogle af byens mange caféer.
Kastrup Lufthavn: Vi står klar ved Bagage Drop, eftersom vi har selv har klaret check-in'et på de smarte selvbetjeningsmaskiner.
Der er ca. to timer til afgang og vi glæder os alle til turen og ikke mindst til forestillingen!

Inden flyvetyren til Heathrow, stiller vi sulten på et af lufthavnens mindre dyre spisesteder.. Det var lidt svært at finde, men det lykkedes. Det var Thai mad og til min store glæde var der sørme også sushi...

...HAPS!


Hmm... Jeg bliver ærligt talt noget bekymret ved tanken om, at denne mand med stor sandsynlighed bliver faren til mine eventuelle fremtidige børn..!


LUFTHAVNSSTEMNINGSå blev det vores tur. Afsted til gate C23!

Up, up, up we go!

Der bliver løst krydsord på livet løs og distraheret os selv fra den noget turbulente og en anelse nervepirrende flyvetur.

Vel nede på jorden igen, tager vi toget fra lufthavnen ind mod centrum...

Og hvorfor dog ikke spare en time og istedet tage Express Train til Paddington st. på kun tyve minutter..?? FORDI billetterne koster ca. 300 kr. pr. stk. tur/retur..!! Nå, men det fandt vi først ud af aftenen inden hjemrejsen, så her på billedet er vi bare glade for den hurtige transporttid.

Fra Paddington st. gik vi i små tyve minutter og ankom til vores "hotel" Marble Arch Inn, der lå i en øst-ghetto ved Hyde Parks nordøstlige hjørne. Det var meget småt, men hyggeligt indrettet.

Det blev specielt hyggeligt, når sengelamperne blev tændt... :o)

Badeværelse var der overraskende nok på værelserne. Vi troede, de ville være ude på gangene, så det var jo en rigtig god overraskelse! (Og nej, det store gule skilt, der næsten er bøjet i neon, advarer ikke mod højspænding midt i soveværelset - Blot, at der er et lille trin op til badeværelset ;o))

Desværre var morgenmaden ikke noget at råbe hurra for (en kurv med et bæger yoghurt, en skål med spiseklar vacuumpakket cornflakes og mælk, en blød (læs: klasket) croissant og en æblejuice), så tirsdag morgen kl. lidt over ni gik vi ned på en bar/restaurant/café og bestilte 'scrambled eggs on toast with bacon, sausage and mushroom'.

Vi boede ikke så langt fra Marble Arch og Oxford Street :o)

Og har man sagt Oxford Street har man også sagt shopping. Men shopping er ikke lig med at bruge mange penge - Tværtimod lå Primark i al sin vælde og fristede med masser af tøj og meget lave priser. I mit tilfælde: 1 nederdel, 3 bluser, 1 par leggings, og 2 par sandaler for lige omkring 25 pund.
Desværre er masser af tøj og lave priser lig med så mange mennesker, at man opgiver prøverummene og næsten skal medbringe snorkel for at trække vejret!

Det blev da også for meget for Annette, der måtte sætte sig ud på trappestenen og få lidt frisk luft, mens Claus og jeg fik betalt.

Det kan også være svært at få vejret, når man er 'undeground' i varmen og mylderet dernede, så det var dejligt at stå i den ene vogn-ende og blive blæst igennem, selv på den korte vej fra Tottenham Court Road til Leicester Square og senere derfra til Piccadilly Circus!


Mens Annette shopper souvenirs, kigger jeg lidt på vinduer og Claus udspionerer med kameraet ;o)

Købene inspiceres og diskuteres :o)Strolling down Piccadilly

Kameraet måtte vi desværre efterlade på værelset tirsdag aften, så vi springer let og elegant til onsdag formiddag:

Lidt over ni tog vi en taxa til Paddington st. for at sætte vores kufferter i opbevaring, mens vi brugte tiden inde i centrum, inden hjemrejsen... Her har vi været tilbage på Oxford Street og shoppet lidt, både i Primark og i en Disney Store. Nu er der ikke længe til at vi skal med Express Train, så vi er på gå-ben tilbage mod stationen.

På vejen derhen holdt pludselig MIN BIL! En lille fiks støvet grøn én med cremefarvet læderbetræk - Mums!

Vel ankommet til Heathrow Airport - Der er liiidt langt ned.

Vi fandt en trolley til bagagen og det hjalp på alles rygge :o/

Efter check-in hos en meget munter og lattermild mand i skranken og det indgående sikkerhedstjek, slog vi os ned på Giraffe-restauranten og fik et lille måltid inden flyveturen. Vi er alle trætte i ben og hoveder og glæder os nu til at komme hjem!
Fra vores bord kunne vi se fly der lettede, landede, blev læsset med kufferter og boardet.

Gee, I hope the pilote knows what he's doing..!

Der bliver ventet.

Så blev vi endelig kaldt til gaten og kunne, de sidste par minutter inden boardingen, betragte lettende fly på tæt hold :o)

Derefter gik turen hjem til lille Danmark - Og det var dejligt!

2 kommentarer:

  1. Laber bil du har fundet - af hvilket mærke? Herlige billeder og dejlig beskrivelse af jeres tur ;-) Takker!

    SvarSlet
  2. Ja, mærket så jeg ikke :o/ Men den var i hvert fald lige mig ;o)
    Selv tak - Jeg droppede det med forskellig placering af billederne. Tænketiden (altså, ikke min) på alt hvad jeg gjorde blev lige sat ca. tre sekunder i vejret og det ville ikke, som jeg ville! Så det blev "the old way" :o)

    SvarSlet