søndag den 5. juni 2011

Hyggelige Hundested og Vidunderlige Vafler


I fredags skulle gemalen og jeg til Lille Kregme for at kigge på hus.. Meget spændende!
Det viste sig da også at være et udmærket hus, med dets 134 m2, tre værelser, brændeovn, lækker og lys udstue samt en overskuelig og noget så hyggelig have, med både frugttræer, blomstrende buskadser, plæne og terasse.
Vi har da også besluttet at sige ja tak, hvis det vel at mærke kan lade sig gøre, at vi først flytter ind d. 1. september. Før kan vi nemlig ikke rykke ud af vores lejlighed... Så nu får vi se om vi skal til at være hus(l)ejere :o)

Bagefter kørte vi indenom mine forældre, hentede min far og drog derefter afsted mod Hundested og min mor, som var på arbejde på det lokale og meget fine nye bibliotek.

Efter en lille rundvisning tog vi på Vaffelhjørnet og nød deres dejlige is - Og mens mine forældre efter nydningen drog hjemad, slentrede Claus og jeg en tur langs havnen i det skønne solskin. En rigtig dejlig fredag, lige efter mit hovede!4 kommentarer:

 1. Nej, hvor jeg synes Bloggers billedsystem er SINDSSYGT irriterende!!
  Billederne står hulter til bulter (tydeligvis) og jeg kan bare ikke rette dem :o(
  Nå, men man kan selvfølgelig stadig se dem.....

  SvarSlet
 2. Helt skønt måge billede - og godt beskåret.
  Jeg håber det lykkes med huset...
  PS: Jeg synes nu ikke vaflerne var vider(e) underlige, haha ;-)

  SvarSlet
 3. Hov, hvis du ikke er på mac'en når du blogger, kan du hente programmet Windows Live Writer - så er det vist meget nemmere at styre billeder m.m. :-)

  SvarSlet
 4. Tak :o) Den var så fin, som den sad der!
  Ja, nu må vi se med det hus.. Vi skal lige ha' snakket om hvad vi gør med økonomien, men ellers håber vi, det lykkes :o)
  Hehe, det havde jeg ikke opdaget.. Er hermed rettet ;o)

  Tak for tippet - Har lige installeret det på PC'en, så håber jeg, det hjælper!

  SvarSlet