lørdag den 25. december 2010

Julemad...

Ja, så blev det sørme også jul i år!

Den klimaktiske juleaften er nu veloverstået og forberedelserne til årets traditionelle og, for vores familie, næsten ligeså klimaktiske julefrokost er skudt igang. Jeg har i år sat mig for at lave en lækker hønse(kyllinge)salat med grønt og bacon samt agurkesalat.
Og det går egentlig meget godt, so far... :o)



Den meget møre kylling bliver, efter at have kogt en god times tid, pillet fra hinanden..

... Skroget og alt det andet koger videre i den gode suppe :o)

Agurkerne skæres i meget tynde skiver, saltes og står og trækker et godt stykke tid...

Imens kommes eddike, lidt vand, et par laurbærblade og ti-femten peberkorn i en gryde og varmes langsomt op. Lages hældes over agurkerne og skal så bare trække natten over i køleskabet :o)

Imorgen skal grøntsagerne til hønsesalaten ordnes og pakkes, så de er klar til dressingen, der bliver lavet på stedet - Velbekomme!

1 kommentar:

  1. Uhm, det ser godt ud, jeg glæder mig til at smage!

    SvarSlet