onsdag den 27. august 2008

Dagbog - d. 27.08.08

Det er ved at være længe siden, jeg sidst benyttede min blog...
Der er sket ting og sager siden sidst, bl.a. har Mastodonterne opført musicalen "Cyrano" udendørs i Hillerød og til efteråret spiller vi i Tivolis Koncertsal :o)
Forestillingerne er gået rigtig fint, med gode anmeldelser. Desværre havde vi hele to aflysninger, hvilket jo er uhørt for en Masto-forestilling..! Uanset hvad vejrprofeterne end har lovet, har det altid klaret op lige inden "tæppet" gik.. Nå, pyt - ingen tog skade og publikum var stadig glade.. ;o)

--------------------------------------

Claus og jeg har fået kontakt til en boligforening, der har både lejligheder og huse (!) til leje i Hillerød, hvor vi rigtig gerne vil hen!
Vi står som nr. 42 i køen til hus og nr. 16 til lejlighederne, så nu får vi se, hvor længe der går!

--------------------------------------

Tja, hvad mere.. Jo, jeg arbejder jo stadig som børnepasser, hvilket er ganske fint, bortset fra, at man godt kan mærke, at ungerne længes efter andet selskab end mig og hinanden! De skændes og slås og kan faktisk ikke være i samme rum uden der opstår ballade - Så jeg glæder mig egentlig fantastisk meget til d. 1. oktober, hvor de begge har fået vuggestueplads.. :-o
Så håber jeg på at holde fri en måned (mens vi bl.a. spiller i Tivoli) og starte på noget nyt pr. 1. november...

--------------------------------------

Fra d. 23. - 26. oktober skal Claus og jeg igen til London - Jeps, vi jinxer lige vores held endnu engang.. ;o) Sidst vi var afsted, gik det meste i vasken og vi havde rent faktisk kun få gode øjeblikke, desværre! Men nu satser vi på en succesoplevelse - Vi skal nemlig ind at se "Mamma Mia" (som jo går i biograferne nu og som vi i øvrigt elsker begge to) og ikke mindst "Hairspray" m. Michael Ball i rollen som mor!! Det bliver vanvittigt og sikkert hylende morsomt.. :oD

.... Lige til sidst et surt opstød: Hvorfor i alverden kan man ikke skaffe Per Højholts 'Gittes Monologer' på nogle af Københavns Biblioteker..??
Og hvis man kan, hvorfor hulen kan jeg så ikke finde ud af det??!!
Øv..

1 kommentar:

 1. Hey Linnea,

  Hvis du ikke allerede har fundet Gittes monologer så kan du finde den bl.a. her:

  Det Kongelige Bibliotek, Slotsholmen
  Søren Kierkegaards Plads 1
  1221 København K

  Hovedbiblioteket, Krystalgade
  Krystalgade 15
  1172 København K

  Nordisk Bibliotek
  Njalsgade 120, bygning 22
  2300 København S

  Biblioteket i Dragør
  Vestgrønningen 18-20
  2791 Dragør

  SvarSlet